Over De Waal

Vertrouwd en Authentiek, dat is waar wij voor staan! De Waal is een familiebedrijf met de missie om op efficiënte wijze versproducten te verkopen in een optimale samenwerking met u als versspecialist.

Dit ziet u vooral terugkomen in de betrouwbare en hartelijke relaties die er ontstaan tussen De Waal en onze klanten. We zijn vertrouwd met u en de producten die we u leveren en staan graag voor u klaar!

Alle producten die we verkopen hebben een verhaal, een verhaal dat de consument een beeld geeft waar het product vandaan komt en hoe het is bereidt. Het bijzondere aan deze verhalen is dat de consument het niet alleen hoort, maar het ook proeft! We leveren u producten van hoge kwaliteit die op authentieke wijze voor u gereed gemaakt worden. De kennis die dit van een versleverancier vraagt, is al jaren van vader op zoon doorgegeven. In 1962 heeft Dhr. J. de Waal senior De Waal opgericht en het bedrijf plus de verworven kennis overgedragen op zijn zoon Dhr. J. de Waal. Authentiek, dat is wat we zijn en blijven.

Wij zouden u graag verrassen en van dienst willen zijn met onze vertrouwde en authentieke producten!