thumb-waalcourant402.png

De Waalcourant 40

In deze Waalcourant een voorwoord geschreven vanuit de afdeling inkoop. Normaliter functioneren ik en mijn collega op de achtergrond, vandaar dat vele ons niet zullen kennen. Het contact dat wij met externe partijen onderhouden ligt vooral aan de voorkant, richting leveranciers en fabrikanten.

Binnen het bedrijf is op inkoopgebied een splitsing gemaakt tussen varkensvlees, rundvlees, poeliersassortiment en vleeswaren. Wij verzorgen de inkoop van de groep vleeswaren. Deze groep omvat uiteraard vleeswaren, maar ook patés, salades, maaltijden en diepvries. 

Wij zijn voor deze groepen verantwoordelijk voor de inkoop, het managen van de ingaande productstroom en het zorgdragen voor het juiste voorraadbeheer. Vanuit de visie van de Waal, waarin de klant centraal staat, worden onze proceskeuzes gemaakt. Hierbij wordt zoveel mogelijk het dialoog met onze overige afdelingen en leveranciers gezocht om het proces gestroomlijnd en met een innovatieve blik richting de toekomst te laten verlopen. 

Ik ben inmiddels ruim zes jaar werkzaam bij De Waal, waarvan nu twee jaar op de inkoop. Mijn collega Frank werkt hiervan zelfs een veelvoud bij De Waal. In de toekomst hopen wij u de service te blijven verlenen die u van ons gewend bent en waar mogelijk te verbeteren.

Met vriendelijke groet,
Anton Brokking

 Klik hier om de waalcourant te bekijken >

 

« Terug