Assortiment

Smaken, texturen en geuren die u zullen verbazen! Ons assortiment is een breed scala van producten die ambachtelijk zijn geproduceerd, smeuïg en vol van smaak zijn. Kwaliteit is de basis voor de samenstelling van ons assortiment. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat u de persoonlijke wensen van uw klanten volledig kunt vervullen. Hieronder vindt u een volledige weergave van ons assortiment. 

Vleeswaren

Vleeswaren

Op het gebied van vleeswaren hebben wij alles voor u in huis.  Onze vleeswaren uit binnen- en buitenland vinden zowel in bulk als gesliced hun weg richting detailhandel. Met de kennis van onze vleeswaren en de eerlijkheid van onze producten staat De Waal voor een gezamenlijk succes.

Salades, tapas & pate's

Salades, Tapas & Pate's

Naast ons assortiment vleeswaren bieden wij u een breed scala aan aanverwante producten. Verse paté's, salades en tapasproducten in allerlei varianten zijn uit voorraad leverbaar. We gaan telkens voor u opzoek naar de beste en heerlijkste leveranciers en staan open voor vernieuwde smaken en texturen.

BBQ & gourmetvlees

BBQ en gourmetvlees

Barbecueën en gourmetten is tegenwoordig niet meer gebonden aan een specifiek seizoen. Daarom biedt De Waal heel het jaar door een prachtig barbecue en gourmet assortiment aan! Heerlijk vers vlees en prachtige sauzen die een smaakvolle combinatie vormen en zorgen voor een perfecte avond.

Vers vlees

Vers vlees

Dagelijks vinden verse stukken varkensvlees, lamsvlees en technische delen van ons Franse Capelin varken hun weg richting winkel en consument. Hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit zijn kernwaarden.

Kip, gevogelte & wild

Kip, gevogelte en wild

Sinds 1980 wordt vanuit een aparte gecertificeerde poeliersafdeling binnen ons bedrijf een groot assortiment gevogelte en wildproducten gedistribueerd. Dankzij onze ervaring is kip, gevogelte & wild een specialisme waarvoor De Waal al jaren een vertrouwd adres is.

Diepvries

Diepvries

Dankzij onze moderne diepvriesopslag worden onze diepvries producten op de juiste wijze ingevroren, waardoor de originele smaak en kwaliteit van het product blijft bestaan. Deze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden gekoeld bij u geleverd.

Verse maaltijden

Verse maaltijden

Gemak, dat is wat de huidige consument wil. Met onze verse maaltijden spelen we in op deze behoefte. Veel van onze ambachtelijk geproduceerde verse maaltijden en maaltijdvarianten zijn dagelijks leverbaar.

Brood & bake-off producten

Brood en bake-off producten

De Waal biedt haar versspecialisten graag een volledig assortiment aan. Daarom zijn onze Brood & Bake-off producten ook opgenomen in ons assortiment en uit voorraad leverbaar.

Vlug klaar & vlees snacks

Vlug klaar en vlees snacks

Onze heerlijke vleessnacks zijn authentiek en vol van smaak. Een hoge kwaliteit en mooie uitstraling zorgt ervoor dat u altijd goed voor de dag komt als u deze hapjes aan uw gasten presenteert.

Marinades & sauzen

Marinades en sauzen

Onze smaakvolle marinades & sauzen zijn u ter ondersteuning van uw verse vleesspecialiteiten. We beschikken over een groot assortiment dat dagelijk uit voorraad leverbaar is.